Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Healing met behulp van EFT

8 juni, 13:00 - 17:00

|Terugkerende evenementen (Bekijk allemaal)
elke 2e zaterdag van de maand
| €15

Elke 2e zaterdag van de maand biedt Marcel van Mousch kennismakingssessies aan van EFT ((Emotional Freedom Techniques).

.

EFT is een eenvoudige, heel effectieve healing-techniek, waarbij zachtjes geklopt wordt op meridiaanpunten en die vrijwel altijd direct emotionele stress vermindert en in veel gevallen zelfs helemaal elimineert. Het maakt daarbij niet uit of je emotionele stress of emotionele reactie het gevolg is van een actuele of van een oude ervaring.

.

Omdat -vaak nog onverwerkte en/of onderdrukte- emoties in heel veel gevallen de oorzaak zijn van of een rol spelen bij lichamelijke -, geestelijke – of gedragsproblemen, werkt EFT meestal ook op deze klachten.

.

EFT wordt dan ook gebruikt bij het oplossen van angsten, fobieën,  verslavingen, stress, slaapproblemen, depressiviteit, pijn, onbegrepen klachten, rouwverwerking en vele andere klachten.

.

Door de zachtaardigheid van de EFT-techniek is deze geschikt voor zowel jonge kinderen en tieners als volwassenen.

.

Een kennismakingssessie duurt ongeveer 45 minuten en kost €15,-. De sessie wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

.

Je mag op de bonnefooi binnen lopen, maar om teleurstelling te voorkomen kun je ook vooraf een afspraak maken, tussen 13.00 en 17.00 uur. Dit kan in de winkel of telefonisch op 046-4583610.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€15
Evenementencategorie:

Locatie

Aquamarijn Nieuwetijdswinkel
Steenweg 38, 6131 BE, Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

Marcel van Mousch