Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Klankhealing Concert

16 juni, 10:30 - 12:00

| €15

verzorgd door The Sound Healing Travelers op zondagochtend 16 juni a.s.

.

 

The Sound Healing Travelers is een klankhealing-/klankmeditatie-project van John Kremer en Bego Begovic. Beide zijn zij al vele jaren aktief in de muziekwereld. Ooit speelden zij vroeger, begin negentiger jaren, samen in een band.

In die periode was John reeds bezig zijn interesse te ontwikkelen voor meditatie en alternatieve healingmethoden. Hij heeft vanaf toen diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied (o.a. chakrahealing, reiki, acupressuur, stoelmassage, lifecoaching, esoterie). .

Vanaf de helft van de negentiger jaren is John begonnen met het geven van klankschalenconcerten en met de tijd zijn er meerdere instrumenten aan zijn live-performance toegevoegd. In de 90er jaren maakte John ook zijn eerste C.D. met klankschalen, genaamd “Sound-Meditation”, die in Bego’s Studio werd opgenomen. Thans speelt hij klankschalen, diverse snaren-instrumenten, ocarina´s, udu en intuïtieve zang. Hij heeft in de loop van de jaren op veel plaatsen in ons land zijn muziek/klankspel ten gehore gebracht.

.

Bego was in die periode nog zeer aktief in de muziekscene en heeft nog in diverse professionele bands gespeeld nadat Bego en John ieder hun eigen weg gingen, maar was ook altijd al geïnteresseerd in meditatie en esoterie. Verder heeft hij tevens een eigen geluidsstudio in Swalmen (gem. Roermond). Hij heeft verder ook al in de jaren 1993 en 2010 een meditatie-CD gemaakt en meditatie-concerten gegeven. Sinds enkele jaren heeft Bego ook zijn vorm van muziek maken verlegd naar het puur akoustische vlak en hij heeft op dit moment klankschalen, sjamanentrommel, dilruba, didgeridoo, fujura, duduk en nog diverse andere instrumenten tot zijn beschikking.

.

Sinds 2014 werken Bego en John samen onder de naam The Sound Healing Travelers tijdens klankconcerten. De klankschalen, diverse snaren-instrumenten, percussie-instrumenten en intuitieve zang, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen.

 

De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra’s en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuitief improviserende manier gewerkt wordt.

 

Datum: zondag 16 juni 2019

Tijd: 10.30 – 12.00 uur

Plaats: Groepsruimte@Aquamarijn, ingang via de Steenweg Parkeerplaats

Kosten: € 15.00  p.p.

Van tevoren aanmelden is noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plaatsen!!  Aanmelden via John Kremer

per met vermelding van plaatsnaam en datum. Of bel 06-15480573.

.

Meer informatie: http://www.klankhealingconcert.nl/page/the-sound-healing-travelers

 

 

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
€15
Evenementencategorie:

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

John Kremer
Telefoon:
niet beschikbaar
E-mail:
Website:
www.klankhealingconcert.nl