Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Quantum Personal Workshop

24 maart, 13:00 - 17:00

| €30

Workshop met Joost van de Berg

.

Een middag waarin je kennismaakt met een manier van werken om op de meest eenvoudig wijze belemmerende spanningsvelden uit je systeem te ontladen. De onbewust blokkerende emotie losmaken en laten verwerken. Via verschillende oefeningen, meditaties, demonstraties en uitleg ga je opgeruimd weer naar huis.

.

Een methode die zich direct richt op de bron waaruit alles ontstaat, bij een QP sessie maak je verbinding met de krachtigste bron van informatie die er bestaat. Quantum Personal is zo effectief omdat het werkt vanuit je ware ik en niet vanuit je verstand. Via je ware ik kun je je verbinden met alle kennis en informatie die er is. Je bevindt je in de leegte en gebruikt de daarin aanwezige creërende kracht.

.

De basis is eenvoudig, daardoor kan er veel in beweging komen. Hoe minder inmenging en invloed van ons en ons ego, hoe beter het proces verloopt. Dat betekent dat de leegte, de bron heelt en niet wij.

.

.

Je bent van harte welkom om erbij te zijn deze middag!

 

Zondag 24 maart van 13.00 – 17.00 uur   /   Bijdrage:  €30,-   inclusief thee, koek en boekje.

.

Aanmelden bij Joost, tel.  06-10601539 of : info@quantumpersonal.com

.

touch of matrix sittardJoost is opgeleid in Touch of Matrix, NLP, hypnose, Familieopstellingen en Psych-K en geeft al jaren sessies in Nederland en België. Lees meer  over de Quantum Personal methode op zijn website

 

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€30
Evenementencategorie:
Website:
http://www.quantumpersonal.com/personal/

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

Joost v.d. Berg
Telefoon:
06-10601539
E-mail:
Website:
www.touchyourmatrix.nl