Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Soundhealing Concert

7 oktober, 2018, 15:00 - 16:30

| €15

The Sound Healing Travelers geven een concert

Bego Begovic en John Kremer vormen samen een team: The Sound Healing Travelers. Zoals de naam al zegt, reizen zij van locatie naar locatie om daar soundhealing concerten te geven. Elk jaar strijken ze ook bij Groepsruimte @Aquamarijn neer en nemen ze hun schat aan instrumenten mee. Dat wordt weer genieten en ontspannen!

 

Stap even uit het rumoer van het dagelijks leven. Tijd om te relaxen en je op te laden met pure klank-energie. Je kunt je  laten meevoeren in een wereld van meditatieve klanken, die ontspannend en heilzaam werken. Zo mag je je eigen innerlijke reis maken, jezelf ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten komen. Klankschalen, intuïtieve zang, snaren-, blaas- en percussie-instrumenten, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, zorgen er tijdens een soundhealing voor dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf.

 

Geen enkel soundhealing concert is exact gelijk aan een voorgaand concert. Er wordt steeds op een intuïtief improviserende manier gewerkt. Je mag het concert zittend op een stoel of liggend op een matje bijwonen.

.

Datum en tijd:
Zondag  7 oktober 2018 van 15.00 – 16.30 uur.

Locatie:
Groepsruimte @Aquamarijn – Sittard, ingang aan Parkeerplaats Steenweg.

Kosten:
De entreeprijs voor dit concert bedraagt € 15,– per persoon.

Info en/of aanmelden:
In verband met het aantal plaatsen is het noodzakelijk om je van tevoren aan te melden. Dit kan bij John Kremer per mail. Vermeld daarbij a.u.b. plaats en datum van dit concert.

.

.

The Sound Healing Travelers

… is een klankhealing-/klankmeditatie-project van John Kremer en Bego Begovic.
Beide zijn zij al vele jaren aktief in de muziekwereld. Ooit speelden zij vroeger, begin negentiger jaren, samen in een band. In diezelfde periode was John reeds bezig zijn interesse te ontwikkelen voor meditatie en alternatieve healingmethoden. Hij heeft vanaf toen diverse cursussen en opleidingen gevolgd op dit gebied (o.a. chakrahealing, reiki, acupressuur, stoelmassage, lifecoaching, esoterie). Vanaf de helft van de negentiger jaren is John begonnen met het geven van klankschalenconcerten en met de tijd zijn er meerdere instrumenten aan zijn live-performance toegevoegd. In de 90er jaren maakte John ook zijn eerste C.D. met klankschalen, genaamd “Sound-Meditation”, die in Bego’s Studio werd opgenomen. Thans speelt hij klankschalen, diverse snaren-instrumenten, percussie en doet daarbij intuïtieve zang. Hij heeft in de loop van de jaren op veel plaatsen in ons land zijn muziek/klankspel ten gehore gebracht.
Bego was in die periode nog zeer aktief in de muziekscene en heeft nog in diverse professionele bands gespeeld nadat Bego en John ieder hun eigen weg gingen, maar was ook altijd al geïnteresseerd in meditatie en esoterie. Verder heeft hij tevens een eigen geluidsstudio in Swalmen (gem. Roermond). Hij heeft verder ook al in de jaren 1993 en 2010 een meditatie-CD gemaakt en meditatie-concerten gegeven. Sinds enkele jaren heeft Bego ook zijn vorm van muziek maken verlegd naar het puur akoustische vlak en hij heeft op dit moment klankschalen, sjamanentrommel, dilruba en nog diverse andere instrumenten tot zijn beschikking.

.

Sinds enkele jaren zijn zij weer in een muzikaal samenwerkingsverband bij elkaar als The Sound Healing Travelers.

De klankschalen, diverse snaren-instrumenten, percussie-instrumenten en intuitieve zang, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen. De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra’s en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuitief improviserende manier gewerkt wordt.

.

.

 

 

Gegevens

Datum:
7 oktober, 2018
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€15
Event Categories:
,

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

John Kremer
Telefoon:
niet beschikbaar
E-mail:
Website:
www.klankhealingconcert.nl