Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Whale Connection workshop

22 februari, 19:00 - 21:45

| €25

 

Ik ben blij dat ik uitgenodigd ben door Dick van Zomeren en door Angela Veldman om in Sittard 2 verschillende workshops te geven:

Vrijdag 22 februari: de Whale Connection

Een avond waarin je meegenomen wordt in jouw connectie met de Whale. De Whale geeft je de mogelijkheid je meer te verbinden met het Oerweten en krachten van Moeder Aarde. De Whale Connection helpt bij het herstel van de diepe liefde naar jezelf. Het liefdevolle Lemurische veld welke zich meer en meer aandient en gedragen mag worden. De weg van vergeving naar jezelf is een mooie weg via de Whale Connection. Via diepe helende transmissies wordt er vanuit de cirkel gewerkt!

We starten de vrijdagavond om 19.30 uur. Om 19 uur gaat de deur van  de groepsruimte open en kan je vast in de energie komen onder genot van koffie of thee die wordt verzorgd door Dick van Zomeren en Angela Veldman.
Neem extra sokken of een paar sloffen mee. We hebben in de workshopruimte onze schoenen uit!

De bijdrage voor de Whale Connection is 25 euro en kan contant bij aanvang worden  voldaan.

 

 

 

Zondag 24 februari: Merlin, Whale & Grounding workshop

Een dag dat je meegenomen wordt in de Magie van Merlijn en de Whale. Deze dag zal in het teken staan van de gronding van ons met onze Moeder Aarde en de nieuwste lichtcode’s vanuit Alcyone. Dit zal zorgen voor een diepe integratie van ons nieuwe Licht welke nu naar de Aarde komt en zich daar steeds meer nestelt. De blauwdruk zal dieper door de Whale worden verankerd dan je gewoonlijk gewend bent!

We starten de zondag om 10.30 uur.  De deur van  de groepsruimte gaat om 10 uur open en je kan vast in de energie komen onder genot van koffie of thee die wordt verzorgd door Dick van Zomeren en Angela Veldman. Je dient zelf voor een lunchpakket te zorgen.
Neem extra sokken of sloffen mee, want in de workshopruimte gaan onze schoenen uit!

De bijdrage voor de Merlin, Whale & Grounding workshop is 75 euro, deze kan contant/pin bij aanvang betaald worden of van te voren overgemaakt worden.

 

Ik hoop je ontmoeten bij Whale Connection.  John Nieuwendyk.

 

 

Groepsruimte @Aquamarijn

De ruimte heeft een eigen entree aan de achterkant van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel en is bereikbaar via de Steenweg parkeerplaats, die goed wordt aangegeven via bewegwijzering in de stad.
Vanuit het station is het 5 minuten lopen naar deze parkeerplaats. Op de plattegrond kun je zien, in welke hoek van de parkeerplaats de ingang zich bevindt.
In de avonduren kun je gratis parkeren. Tijdens winkelopeningstijden (ook zondagmiddag!) geldt het gemeentelijk tarief.

.

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
19:00 - 21:45
Kosten:
€25
Event Categories:
,
Website:
https://paikeadragon.nl/wordpress/evenementen/whale-connection-on-tour-sittard-zuid-limburg-2/

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

John Nieuwendyk
Website:
www.paikeadragon.nl