Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

WORKSHOP MUNAY

3 november, 10:00 - 15:30

| €95

DEZE WORKSHOP IS GECANCELD EN KOMT IN HET VOORJAAR WEER TERUG OP DE AGENDA

 

‘…..een weg van vergeving’

 

Betekenis

Munay gaat om een innerlijke houding en een bepaalde visie op het leven.

 

Munay (m, oe, n, ai) is een woord uit de Inca kosmologie en betekent Liefde. Het woord kan ook  vertaald woorden als ‘De wil om lief te hebben’, want Munay bezit zowel de kracht van de wil, als de zachtheid van liefde.

.

 

 

De wil om lief te hebben – leidt naar – de wil om te vergeven.

 

 

 

Even voorstellen

Jessica Bredero maakte in 2003 een vision-quest in het gebied van het Titicacameer, het land van de Inca’s in het Andes gebergte van Peru en Bolivia. Tijdens de reis bleek Titicaca niet alleen maar een meer te zijn, want als Vrouwe Titicaca was zij Jessica’s gids. Titicaca liet Jessica dingen zien en ervaren die haar veel leerden over de dynamiek in onze duale wereld en de balans en onbalans in het menselijk leven.

Als afsluiting van de reis ontving Jessica het Munay-symbool in een meditatie, en ze werd gevraagd om dit te verspreiden.

 

Om aan het verzoek te voldoen, moest ze de betekenis van het symbool kennen en hiermee begon een nieuwe reis. Deze keer trok Jessica door het landschap van haar psyche.

Daar lagen, verborgen in het donker, onverwerkte pijnen te wachten. Pas nadat ze deze trauma’s had bekeken en vergeven, kon Jessica de betekenis van het symbool begrijpen.

 

 

Uta Negelen ontdekte op haar spirituele pad dat ‘vergeving’ algemeen thema is, en dit loopt als rode draad door haar leven.

In verbinding met Jessica wil Uta haar kennis en ervaring doorgeven aan mensen die openstaan voor andere opvattingen over het leven.

 

 

 

De workshop

.

In de workshop maak je kennis met het munay-symbool en laten Jessica en Uta zien hoe en waarom dat een symbool voor vergeven is.

 

Een symbool spreekt vele talen en verbindt mensen.

  

Op deze dag wordt je uitgenodigd jezelf de volgende vragen te stellen: Wat leeft er bij mij? Wat mag me raken, en wat niet? Wat inspireert mij, en kan ik dit ook uiten? En wat is het dat mij belemmert om in vrijheid te leven? Ben ik bereidt mijn verleden te vergeven en opnieuw te kiezen?

Op zoek naar antwoorden, maak je een reis door jezelf. Het munay-symbool is hierbij het navigatie instrument. Met behulp van het symbool maak je kennis met de munay-techniek.

.

De munay-techniek is er op gericht om je belemmerde overtuigingen los te laten of te vergeven. Door de techniek te gebruiken kunnen je vragen een antwoord krijgen.

Tijdens je reis met munay krijgen de volgende elementen de aandacht:

-vergeven, -zelfliefde en authenticiteit,

-ervaren en leren bewaken van een persoonlijke grens,

-voelen van onze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten ,

-gezonde relaties opbouwen en onderhouden.

.

.

Datum workshop:

Zondag 3-11-2019 van 10.00-16.30

 

Locatie:
Groepsrumte@Aquamarijn, ingang via de Steenweg Parkeerplaats

.

Kosten:

€95,-.   Minima kunnen in overleg.

.

Boek
Jessica heeft een boek geschreven over haar vision-quest en de innerlijke reis nodig was om de betekenis van het symbool te kunnen ontdekken.

Na de workshop kan je het boek voor €19.50 aanschaffen en zal Jessica het signeren.

.

Kijk ook op de website van Jessica

.

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
€95
Evenementencategorie:

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610