Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

Yoga Beginners – lesblok van 7 lessen

9 mei, 19:15 - 20:15

| €52.50

Op de donderdagavonden bieden wij twee lesblokken van elk 7 yogalessen aan voor iedereen die (opnieuw) wil kennismaken met Hatha Yoga. In elke les komen een aantal yogahoudingen aan bod, die stap voor stap zullen worden uitgewerkt. Daarbij kan je zelf bepalen waar jouw fysieke grens ligt. Je hoeft dus niet méér te doen dan je kan.

.

Dit tweede lesblok is op 9 – 16 – 23 mei & 6 – 13 – 20 – 27 juni.

.

Heb je al eens nagedacht over Yoga, maar ben je bang dat je dan op je hoofd moet staan? Of heb je het idee dat je je in een yogales in allerlei bochten moet gaan wringen? Dat je voor yogahoudingen lenig moet zijn? Of dat yoga alleen iets is voor ‘spirituele’  mensen? Dan heb je het mis!!

.

Yoga is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, innerlijke rust en zingeving. Daar hoort een vorm van spiritualiteit bij, want dat hebben we allemaal in ons. Je lichaam is de insteek maar er is een wisselwerking met je geest. Dáár speelt zich alles af wat jou belemmert of bezighoudt!
De ademhaling, de (vaak vertraagde) bewegingen en de asana’s (houdingen) zijn hulpmiddelen om de aandacht te oefenen. Zo brengt yoga eerst meer bewustwording van je lichaam. Regelmatige yoga beoefening zal je helpen om bij meditatie de aandacht naar binnen te richten en te kijken naar aspecten in je leven zonder te verdwalen in eindeloze gedachten en emoties.

Er wordt geoefend vanuit een respectvolle en niet- prestatiegerichte houding.

.

De cursus is verdeeld in twee lesblokken, waarin alle aspecten van yoga aan de orde komen. De lesblokken van elk 7 wekelijkse lessen worden verzorgd door Ine Claessen en Sabine Schultz.

.

Beperkte deelname: maximaal 10 personen. Het lesgeld is €52.50 per lesblok. Meer informatie en aanmelden bij of bel 06-47821286

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
19:15 - 20:15
Kosten:
€52.50
Evenementencategorie:

Locatie

Groepsruimte @Aquamarijn
Ingang aan Steenweg Parkeerterrein Sittard
Telefoon:
046-4583610

Organisator

Ine Claessen
Telefoon:
06-47821286
E-mail: