Groepsruimte @Aquamarijn

Groepsruimte @Aquamarijn is onderdeel van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel. Aquamarijn stelt haar sfeervolle ruimte open voor diverse activiteiten, trainingen, lezingen en workshops ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Yoga

Hatha Yoga zoals die bij Aquamarijn wordt aangeboden, heeft als belangrijk uitgangspunt: Bewustwording. Een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn vormt de basis voor innerlijke groei. Aandacht, adem en asana’s (yoga houdingen) zijn de belangrijkste elementen. Er wordt geoefend vanuit een respectvolle en niet- prestatiegerichte houding.
Hatha Yoga is een fysieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht. Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Yoga draagt bij aan het vergroten van kracht, (geestelijke) stabiliteit en souplesse: o.a. met actieve en verstillende houdingen. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.

Lees meer

Meditatie

Lees meer

Verhuur groepsruimte

Aquamarijn stelt haar ruimte open voor diverse activiteiten, trainingen, lezingen en workshops ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dit kunnen zowel wekelijks terugkerende activiteiten zijn als éénmalige. Wanneer je activiteiten bij ons boekt zorgen wij voor gratis plaatsing op onze website. Op deze wijze helpen wij graag mee, om aan de activiteiten die je bij ons organiseert meer bekendheid te geven.

De ruimte heeft een eigen entree aan de achterkant van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel en is bereikbaar via de Steenweg parkeerplaats. Vanuit het station is het 5 minuten lopen naar deze parkeerplaats.

Lees meer

Reiki

Reiki is een eenvoudige Japanse healingmethode, die in de 1920-er jaren werd ontwikkeld door Mikao Usui. Daarbij wordt de Reiki energie gekanaliseerd door de Reikigever en o.a. via handoplegging doorgegeven aan de ontvanger. Officieel noemde hij zijn methode 'Shinshin Kaizen Usui Reiki Ryoho' (Ned.: 'Usui Reiki Behandelmethode voor Lichaam en Geest'). De methode werd uiteindelijk wereldwijd bekend onder de naam 'Reiki'.
Jikiden Reiki brengt de authentieke Reiki lessen, helder en duidelijk aangeboden, vrij van westerse invloeden. De wortels gaan terug naar de Reikimethode, zoals die werd aangeboden door Mikao Usui en Dr. Hayashi in Japan. In de Jikiden Reiki cursussen zal je Reiki ervaren in haar oorspronkelijke eenvoud. Jikiden Reiki is voor iedereen die Reiki wil leren beoefenen en voor Reiki beoefenaars die zich willen verdiepen.

Lees meer

Consulten

Aquamarijn organiseert wekelijks verschillende consulten. Twee keer per maand is onze kaartlegster aanwezig. Zij kan u via haar Lenormandkaarten meer vertellen over het verleden, heden en de toekomst. Wekelijks worden er reikibehandelingen gegeven door Ine Claessen. Reiki is een eenvoudige helingsmethode die werkt door middel van handoplegging. Daarnaast geeft Ine ook Bachbloesem advies. Bachbloesems worden gebruikt om evenwicht te brengen bij negatieve gemoedstoestanden. Hierdoor zullen allerlei lichamelijke klachten ook gaan verbeteren. Ten slotte hebben wij maandelijks een natuurgeneeskundig therapeut in huis. Zij ondersteunt je in de weg naar herstel, zodat je in je eigen kracht komt te staan.

Lees meer