Groepsruimte @Aquamarijn

Rustig gelegen aan de buitenrand van het centrum in Sittard met de stad en het park dichtbij voor een lunch of een wandelingetje. Goed te bereiken vanuit het NS station en de naastgelegen Steenweg parkeerplaats is het goed toeven in onze sfeervolle  Groepsruimte.

Groepsruimte@Aquamarijn wordt wekelijks gebruikt door YOIN Yoga Meditatie Sittard  voor yogalessen en meditatiegroepen. De bijeenkomsten vinden vooral plaats in de avonduren van maandag t/m donderdag en in de ochtend-/middaguren van dinsdag t/m vrijdag. Dan is de ruimte ingericht in yoga opstelling.

Buiten de lestijden kunnen ook anderen onze ruimte huren om trainingen, lezingen, huisconcerten en workshops te organiseren ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Er zijn stoelen en een white board aanwezig, een keukentje voor eenvoudige lunch,  koffie en thee.
Wanneer je een activiteit bij ons organiseert kunnen wij zorgen voor een nieuwsberichtje op onze website. Zo helpen we je graag mee met het promoten. van jouw evenement op onze locatie.

Te huur
De groepsruimte heeft een oppervlakte van 55 m2 (excl. keukengedeelte). Er is vloerverwarming onder een antislip laminaatvloer, twee dakkoepels die zorgen voor veel licht en een draai/kiepraam om te luchten. Er is goede verlichting die gedimd kan worden.

De ruimte heeft een eigen entree en eigen toilet. In de hal is een grote opbergkast met meditatiekussens en -bankjes, yogamatten, kussentjes en dekens voor 12 personen. Er is een ruim keukenblok met koelkast, waarin een koffiezetapparaat, waterkoker en elektrisch kookplaatje aanwezig zijn voor het maken van koffie, thee of het opwarmen van bv. soep. Serviesgoed en koffie- en theekannen zijn beschikbaar. Voor koffie, thee, etc. moet zelf worden gezorgd.

De ruimte wordt leeg verhuurd. Er zijn 2 sidetables, 1 grotere tafel en 30 stapelstoelen aanwezig, die de huurder zelf moet plaatsen en weer opruimen. De geluidsinstallatie biedt naast een CD-speler ook de mogelijkheid om je eigen I-pod met muziek af te spelen. Uiteraard moet de ruimte netjes achtergelaten worden: Vloer vegen of stofzuigen, ruimte luchten, gebruikte matten reinigen, materialen opruimen en de afwas doen.

Verhuur per dagdeel

Aquamarijn verhuurt de ruimte per dagdeel, zeven dagen in de week buiten yoga lestijden en met uitzondering van enkele vakantieweken.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld:
van 8.30 tot 13.00 uur (ochtend)
van 13.30 tot 18.00 uur (middag)
van 18.30 tot 23.00 uur (avond)
Per los dagdeel kost de ruimte € 49,-. Twee aaneengesloten dagdelen: € 90,-.
Indien je de ruimte voor een vast dagdeel per week wil huren, kan dit overlegd worden. De huur wordt vooraf betaald, Er is géén btw verschuldigd.

Reserveren en annuleren

Bij vast verhuur van een of meer dagdelen per week, dient de huur vooraf per maand te worden voldaan en geldt een opzegtermijn van 2 maanden bij het stopzetten van de huur. Bij incidentele (eenmalige) huur zal 25% reserveringskosten gevraagd worden bij de boeking. Dit zijn ook de annuleringskosten die je betaalt, als je toch afziet van het gebruik van de groepsruimte. Voor verdere details zie de algemene voorwaarden.

Wil je onze groepsruimte huren en naderbij bekijken? Dan kan dit op afspraak. Ons telefoonnummer in de winkel is 046-4583610. (vrijdag en zaterdag)

Parkeren en bereikbaarheid

Dezelfde locatie met een nieuw adres:
Groepsruimte @Aquamarijn
Achter de Hervormde Begraafplaats 1,
6131 KV Sittard

De ruimte heeft een eigen entree aan de achterkant van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel.  Je komt naar binnen vanuit de Steenweg parkeerplaats,
Vanaf het station is het 5 minuten lopen naar deze parkeerplaats.

Navigatie via Google Maps Go
Op de plattegrond kun je zien waar Groepsruimte @Aquamarijn ligt.
Parkeren:
Tijdens winkel openingstijden  geldt het gemeentelijk tarief.
In de avonduren vanaf 19 uur (behalve op donderdag)  en op zondagochtend tot 12 uur kun je gratis parkeren.