Consulten

Aquamarijn verzorgt wekelijks verschillende consulten in een kleine consultruimte boven de winkel. Bekijk hieronder ons vaste aanbod. Heb je hierna nog vragen? Voor meer informatie kun je altijd terecht in onze winkel.

Kaartleg consult

De Lenormandkaarten waar Mia mee werkt zijn kaarten waarmee je naar het verleden, heden en de toekomst kunt kijken aangaande bepaalde levensvragen waar je nu mee zit. Aan het begin van het consult kan je een vraag formuleren waarop de kaarten worden gelegd. Je zult versteld staan van de antwoorden die Mia haalt uit hoe de kaarten ten opzichte van elkaar liggen. Ze kan je vertellen wat er op het moment speelt en waaruit het is voortgekomen. Tenslotte kan ze duiden wat er voor je in de toekomst ligt en welke keuzes je het beste kunt maken. Het blijft echter verder aan jouzelf welke keuzes je maakt je met deze nieuwe inzichten.

Lees meer

Reikibehandeling

Ine Claessen geeft reikibehandelingen op afspraak.
"Reiki" is een Japans woord voor (onzichtbare/spirituele) energie. Ons hele universum bestaat uit deze energie en in feite is deze altijd voor iedereen beschikbaar.  Tijdens een Reikibehandeling wordt de energie door de behandelaar  via de handen doorgegeven aan de cliënt om de energie in het lichaam te harmoniseren.

Als iemand zich niet fit of happy voelt stroomt de energie in de energiebanen (meridianen) in het lichaam niet optimaal. Tijdens een Reikisessie  zal iemand op zijn minst ontspanning ervaren, maar ook op een dieper niveau vindt er zowel fysieke als geestelijke heling plaats.

Lees meer

.

Aurareading / Healing

Ana Seller de Calpena geeft elke 4e zaterdag van de maand consulten in onze winkel.

Van tijd tot tijd hebben wij allemaal klachten die ons functioneren beperken en weten we niet (goed) hoe we het moeten aanpakken om daarvan af te komen. Daarvoor moeten we de oorzaak weten.
Deze oorzaak kan heel divers zijn: van een disbalans in het bekken tot een voedselintolerantie, van hoogsensitiviteit tot energieverstoring, bv wegens straling, van onverwerkte emoties tot een getekend zelfbeeld, van karma stukken tot sociale verwachtingen.

Lees meer

 

Persoonlijk Tarotconsult

Astrid Litjens geeft elke 2e en 4e vrijdagmiddag tarotconsulten bij Aquamarijn. Astrid heeft al vele jaren ervaring met het (therapeutisch) werken met de Tarotkaarten van Rider Waite; ze is zelf een groot fan van de tarotkaarten omdat deze heel helder kunnen laten zien wat er speelt. Wonderbaarlijk hoe dat vaak werkt!

Astrid gaat samen met jou een licht schijnen op een situatie waar jij een vraag over hebt. Het kan bijvoorbeeld iets zijn waar je alsmaar tegenaan loopt, of iets waar je onzeker over bent en daardoor steeds maar geen keuze kunt maken. .

Lees meer

Bachbloesem advies

Elk mens is uniek en ervaart de dagelijkse beslommeringen op een eigen manier. De ene persoon kan heel boos en ongeduldig zijn, waarbij je heel andere remedies moet afstemmen dan bij de ander die met passieve gelatenheid, verslagenheid of angst op eenzelfde ziekte of probleem reageert.

.

De omstandigheden in het leven zijn niet altijd fijn, maar je kunt er wel op een zo prettige mogelijke manier mee leren omgaan.

Tijdens een persoonlijk gesprek biedt Ine een luisterend oor en mag jij je probleem voorleggen. We onderzoeken samen de emotionele achtergrond van je probleem. Daarop kan een persoonlijke remedie van één of meerdere bloesems worden samengesteld.

Lees meer

Energetisch consult

Marcel van Mousch biedt elke 2e zaterdag van de maand energetische consulten ter kennismaking.

Heb jij lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten of heb je persoonlijke levensvragen waar je graag een antwoord op wilt vinden, maak dan een afspraak voor een energetisch consult.

Maar is er niet iets ‘bijzonders’ en wil je gewoon een soort APK!? Dan is dit een welkome aanvulling op je energie en balans!

Met behulp van polsdiagnostiek, spiertesten en pendelen gaat Marcel met jou op zoek naar factoren die jouw klachten mede veroorzaken of in stand houden. Zo krijg je inzicht waarom je uit balans bent en wat jij nodig hebt om die balans weer terug te krijgen..

Lees meer

Touch of Matrix

Joost van de Berg komt regelmatig naar Sittard en laat je kennis maken met Touch of Matrix.  Tijdens een kennismakingssessie ervaar je Touch of Matrix en geeft Joost uitleg over het verloop van de begeleiding.

Lees meer