Aurareading / healing

Natuurlijk gezond, natuurlijk jezelf!

Natuurgeneeskundige therapie door Ana M. Seller Calpena

Van tijd tot tijd hebben wij allemaal klachten die ons functioneren beperken en weten we niet (goed) hoe we het moeten aanpakken om daarvan af te komen. Daarvoor moeten we de oorzaak weten.

Deze oorzaak kan heel divers zijn:

  • van een disbalans in het bekken tot een voedselintolerantie
  • van hoogsensitiviteit tot energieverstoring, bv wegens straling
  • van onverwerkte emoties tot een getekend zelfbeeld
  • van karma stukken tot sociale verwachtingen

Zien wat er aan de hand is, is de eerste en belangrijkste stap naar herstel.

Graag ondersteun ik je in de weg naar herstel, zodat je in je eigen kracht komt te staan.
Ik behandel o.a. via magnetiseren, (edel)steentherapie, chakra´s, voetreflex, etc. wat op dat moment het beste voor jou is. Uiteraard wordt het allemaal besproken (therapeutische gesprekken) zodat je aan je eigen bewustwording kan werken.

Over Ana M. Seller Calpena

Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik Spaans (Alicante), geboren en getogen aan de Middellandse Zee. En zoals de zee volg ik mijn eigen energiestroom. Eerst in Spanje, waar ik in de ICT branche afstudeerde. Heel anders, heel logisch, heel analytisch. Maar mijn energiestroom bracht me daar om iets te leren en toen ik klaar was mocht ik verder. Wel in een andere richting.
Al van kleins af aan had ik de neiging/behoefte om de mensen te helpen, om ze zich lekker te laten voelen. En nog steeds vind ik het fijn om mensen te helpen om lekker in hun kracht te komen en te blijven. Dat doe ik met behulp van energie. Daarvoor heb ik de 4 jarige HBO opleiding Paranormale Therapie bij de ANZN in Eindhoven gevolgd. Uiteraard volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die me helpen de opgedane kennis bij te houden en nieuwe kennis en ervaring te vergaren. En elke keer wordt ik me meer en meer bewust van het feit dat ik nog zo veel heb te leren.
Wat ik wel heb geleerd, en wat ik voor iedereen wens, is van mezelf te houden en mezelf accepteren zoals ik ben, met mijn goede en met mijn minder goede kanten. En van het leven te genieten, in alle haar facetten.

 

U kunt terecht bij Aquamarijn voor een eerste gesprek over uw gezondheid en leefwijze.

 

Waar: Groepsruimte@Aquamarijn
Wanneer: elke 4e zaterdagmiddag van de maand.
Kosten: € 20,- / 30 min.

 

Het is wenselijk om van tevoren te reserveren. Dat kan bij ons in de winkel of telefonisch op 046-4583610.
Wil je liever een uitgebeid natuurgeneeskundig consult? Dan kun je contact opnemen met Ana via tel. 06-5493907 of via haar website.

Ana Seller-Calpena