Persoonlijk Tarotconsult

 

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand bij Aquamarijn

Astrid Litjens verzorgt op afspraak Tarotconsulten bij Aquamarijn. Astrid heeft al vele jaren ervaring met het (therapeutisch) werken met de Tarotkaarten van Rider Waite; ze is zelf een groot fan van de Tarotkaarten omdat deze heel helder kunnen laten zien wat er speelt. Wonderbaarlijk hoe dat vaak werkt!

.

.

Het onbewuste bewust maken.

Er zijn vaak nog zo veel dingen waar we geen weet van hebben. Door de aanwijzingen op de kaarten krijgen mensen vaak woorden voor diep weggestopte gevoelens, gebeurtenissen en ervaringen. Ook kun je kwaliteiten en talenten die in jou zitten zichtbaar krijgen via de kaarten.

.

Astrid gaat samen met jou een licht schijnen op een situatie waar jij een vraag over hebt. Het kan bijvoorbeeld iets zijn waar je alsmaar tegenaan loopt, of iets waar je onzeker over bent en daardoor steeds maar geen keuze kunt maken. Je kunt met allerlei vragen terecht, echter  de Tarot is geen middel om in de toekomst te gaan kijken en bijv. te voorspellen of je wel of niet een relatie gaat krijgen of een baan. We kijken naar wat er hier en nu speelt, de oorzaak hiervan en hoe je weer een volgende stap kunt zetten in je leven.

 

.

Aanvullend kan zij in een persoonlijk consult informatie geven over gezonde voeding en een natuurlijke leefwijze. Dat is haar paradepaardje! Door eigen ervaring en ontdekking heft zij hier inmiddels al heel veel kennis in inzicht in verworven

.

Dus als je meer helderheid wilt over jezelf, maak dan gerust een afspraak!

.

 

Belangrijke gegevens

.

Prijs van consulten:

Een consult van 1 uur kost  €20.-  /  Een consult van 1½uur  kost €30.-  (Dit laatste graag van tevoren aangeven).

.

Wanneer:  elke 2e en 4e vrijdag van de maand op afspraak

.

Waar: Consultruimte via de winkel, meld je bij de kassa.

.

Afspraaktijden: 13.30 uur en  15.00 uur.

 

Afspraak maken:

Het is noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Dat kan bij ons in de winkel of telefonisch op 046-4583610.

 

Astrid Tarot De Intuïtie
astrid litjens @Aquamarijn