Maak kennis met Emotional Freedom Techniques

Marcel van Mousch biedt elke 2e zaterdag van de maand  consulten ter kennismaking met EFT.
Je mag spontaan binnenlopen maar om teleurstelling te voorkomen kun je beter vooraf een afspraak maken. Je kunt een sessie (30 min.) reserveren tussen 13.00 -17.00 uur, laatste afspraak om 16.00 uur.

.

 

eftWat is EFT?

Het is een eenvoudige, heel effectieve healing-techniek, waarbij zachtjes geklopt wordt op meridiaan-punten op het gezicht en bovenlichaam, terwijl de aandacht is afgestemd op de klacht waarop je invloed wenst uit te oefenen. Ook komt er een deel in voor waarbij de hersenfuncties worden geactiveerd en gebalanceerd.

 

EFT richt zich erop een beeld of ervaring los te koppelen van een negatief gevoel, waardoor je dat gevoel helemaal los kunt laten. Het haalt de emotionele lading of spanning van beladen emoties, herinneringen en klachten af. Het effect is vrijwel altijd dat direct de emotionele stress vermindert en in veel gevallen zelfs helemaal oplost. Het maakt daarbij niet uit of je emotionele stress of emotionele reactie het gevolg is van een actuele of van een oude ervaring.

 

Omdat - vaak nog onverwerkte en/of onderdrukte - emoties in heel veel gevallen de oorzaak zijn van of een rol spelen bij lichamelijke -, geestelijke - of gedragsproblemen, werkt EFT meestal ook op deze klachten.

EFT wordt dan ook gebruikt bij het oplossen van belemmerende gedragspatronen, angsten, trauma, fobieën,  verslavingen, stress, slaapproblemen, depressiviteit, pijn, onbegrepen klachten, rouwverwerking en vele andere klachten.

 

EFT doet niet aan onderdrukken, parkeren, er mee om leren gaan of er mee leren leven. Er wordt ook niet gewerkt met pillen, poeders of naalden en het is geen dieet. Je hoeft zelfs niet je hele levensverhaal te vertellen. Daarnaast mag je best sceptisch zijn, je hoeft er niet in te geloven.

 

EFT werkt opmerkelijk zacht, goed, snel en het resultaat is over het algemeen blijvend.

Door de zachtaardigheid van de EFT-techniek is deze geschikt voor zowel jonge kinderen en tieners als volwassenen.

 

 

 

EFT- sessies in Sittard

.

Wanneer: Elke 2e zaterdagmiddag van de maand

.

Locatie:  Aquamarijn Nieuwetijdswinkel, ingang aan de Steenweg 38 - meld je in de winkel bij de kassa.

.
Tijd: Je kunt een sessie van 30 minuuten reserveren tussen 13:00 uur en 17:00 uur, laatste afspraak om 16.00 uur.

Het is wenselijk om van tevoren te reserveren bij Aquamarijn Nieuwetijdswinkel via of bel 046-4583610.

 

 

Kosten: Voor een kennismakings-sessie van 30 minuten betaal je € 15,-  contant.  De sessies worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

.
.
De sessies worden gegeven door Marcel van Mousch.  Kijk voor meer informatie op zijn website.

.

 

EFT - Sittard