Maak kennis met Touch of Matrix

Joost van de Berg komt regelmatig op een vrijdagmiddag naar Sittard voor sessies Touch of Matrix. Raadpleeg onze agenda voor nieuwe data.
Je mag spontaan binnenlopen maar om teleurstelling te voorkomen kun je beter vooraf een afspraak maken. Je kunt een sessie (45 min.) reserveren tussen 11.00 -17.00 uur, laatste afspraak om 16.00 uur.

.

 

touch matrix sittardWat is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica: de wetenschap die ervan uitgaat dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.
Die verbinding noemen we het morfogenetisch veld. Door dit veld te vergelijken met het internet wordt de vergelijking 'de mens als computer' steeds begrijpelijker. Het internet, het netwerk van verbindingen, maakt dat alles mogelijk is. Want stel je eens voor dat wat wij wonderen noemen inderdaad een deel van een wetenschap is die we - vooralsnog - niet kunnen bewijzen!

.

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is: wat doen we ermee?

Velen zullen zeggen: ach... het heeft een plek gekregen. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Juist, je geeft het een plekje, maar zo krijg je wel héél veel plekjes. Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten. Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht. Maar stel dat dit niet het gewenste resultaat geeft? Immers alles met medicatie onderdrukken is niet de echte oplossing. En wanneer je psychologische hulp krijgt lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen de oren zit. Het gevolg kan zijn: vage klachten die maar niet weg gaan. Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

.

.

Hoe werkt de Touch of Matrix methode?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, wij noemen dat je Ware Ik. Hierdoor wordt je verstand uitgeschakeld en zal je een Leegte ervaren, die erg belangrijk is bij deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw (laten we zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema's eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven.

Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

De bewegingen die het lichaam tijdens een behandeling maakt, vertellen veel over de klachten en blokkades die hierachter zitten. Tijdens een behandeling wordt hier direct op ingespeeld door het lichaam de weg te wijzen naar verandering en genezing. Via deze link kan je zien hoe een behandeling in zijn werk gaat.

 

.

 

Touch of Matrix sessies in Sittard

.

Eerstvolgende datum: informeer voor een nieuwe datum bij
Joost of raadpleeg onze agenda

.

Locatie:  Aquamarijn Nieuwetijdswinkel, ingang aan de Steenweg 38 - meld je in de winkel bij de kassa.

.
Tijd: 45 minuten per sessie, te reserveren tussen 11:00 uur en 17:00 uur, laatste afspraak om 16.00 uur.

Het is wenselijk om van tevoren te reserveren bij Joost via mail of bel / whatsapp 06-10601539.

..

Kosten: Voor een kennismakings-sessie van 45 minuten: € 10,-

.

Tijdens een kennismakingssessie ervaar je Touch of Matrix en krijg je uitleg over het verloop van de begeleiding.
.
De sessies worden gegeven door Joost van den Berg, gecertificeerd Touch of Matrix A-therapeut, NLP practitioner, Professional PSYCH-K facilitator, Familieopsteller en Hypnotiseur C.Ht.  Kijk voor meer informatie op www.touchyourmatrix.nl

.

 

touch of matrix sittard

Over Joost van de Berg

Mijn naam is Joost van den Berg. Ik pas de behandelmethode Touch of Matrix™ toe. Het valt telkens weer op hoezeer Touch of Matrix je leven in een stroomversnelling brengt en hoe het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en versterkt. En iedereen merkt hoe gemakkelijk dat gaat en hoe bevrijdend Touch of Matrix™ werkt. De toepasbaarheid van Touch of Matrix  is onbegrensdHet geeft mij veel voldoening en ik ben dankbaar dat ik anderen hierin mag begeleiden.

Het door mij aangeboden begeleidingstraject kenmerkt zich door doelgerichtheid en diepgang, met goede en positieve resultaten. Ondersteund door brede kennis van moderne gezondheidsmethodes. Na de sessies vind ondersteuning plaats in de vorm van telefonische follow-up, een praktisch werkboek en e-mail. Ook is er aandacht voor taalgebruik. Taalgebruik werkt door in alles wat je voelt en doet. Het is daardoor goed je daar bewust van te zijn, verantwoording voor te nemen en te ontdekken wat taalgebruik met je doet.

Ik krijg veel positieve reacties van cliënten die ik graag wil delen:

"...er is heel wat van mijn schouders gevallen"
"wat voel ik me licht"
"ik voel me echt heerlijk ontspannen"
"Ik werd de volgende dag wakker met inderdaad een helder hoofd"
"Ik voel me energiek, ik móet nu bewegen..."
"Magisch!"

.

Ik voer praktijk in Alkmaar (Noord-Holland en in Mechelen (Limburg). Op mijn webiste is meer info te vinden. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom om contact met me op te nemen:  

.

.