Cursussen, workshops en klankconcerten Groepsruimte @Aquamarijn

lenormand_29_vrouw
klankconcert2015
yogaprofielfoto1

Kaartleg cursus

In het voorjaar en najaar geeft onze vaste kaartlegster Mia Paes twee cursussen kaartleggen met Lenormandkaarten: een beginnerscursus en een vervolgcursus. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. Het zijn kaarten waarmee je naar het verleden, heden en de toekomst kunt kijken aangaande bepaalde levensvragen waar je nu mee zit. Als je je nu opgeeft bij Mia zal zij je informeren over de eerstvolgende startdatum.

Lees meer

Shiatsu Massage & Do-In Yoga

Annette Reubsaet nodigt je uit om samen in beweging te komen en kennis te maken met de basisprincipes van Shiatsu. Je gaat ontdekken hoe je in het dagelijkse leven je energie op peil kunt houden met behulp van meridiaan oefeningen in de vorm van Acu-Yoga. Deze yogavorm is tegenwoordig meer bekend onder de naam Do-In Yoga.

Bovendien geeft zij een demonstratie van een SHIATSU drukpunt-massage met instructies en laat zij je zien hoe je aan jezelf en aan elkaar een eenvoudige drukpuntmassage kan geven.

Lees meer

Soundhealing concert - The Sound Travelers

The Sound Travelers reizen als troubadours van plaats naar plaats. Een of twee keer per jaar brengen zij ook hun instrumenten mee naar Groepsruimte @Aquamarijn om jullie te laten relaxen en genieten van een klankconcert.

Het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klanken en zo je eigen innerlijke reis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen.

Soundhealing werkt zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in een wereld van meditatieve klanken om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra’s en meridianen op te laden.

Lees meer

Reikicursus voor beginners

Je leert authentieke Reikitechnieken, zoals die in de 1920-er jaren door Mikao Usui werden overgedragen. Je leert de 'zielsenergie' Reiki ervaren, zodat je ermee kunt gaan werken. Na de cursus kun je jezelf elke dag eenvoudig in balans en tot ontspanning brengen en kun je mensen in je familie- en vriendenkring een volledige Reikibehandeling geven. Het meditatief/filosofische aspect zet ook een bewustwordingsproces op gang waardoor je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling gaat werken.
Ine Claessen leidt je door deze cursus in een "workshop-achtige" vorm, waarbij je met elkaar aan het oefenen gaat.

Lees meer

Mindfulness

Mindfulness training is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is op een nieuwe manier naar eigen patronen te kijken. Mindfulness meditatie verbetert de lichamelijke weerstand. Het vermindert de gevoeligheid voor negatieve gebeurtenissen (reactiviteit). De aandachtstraining is zinvol en effectief gebleken voor mensen die geestelijk of lichamelijk een moeilijke periode meemaken.

Lees meer

shiatsu
reikigroep