Kaartleg Cursus

Naast haar goed bezochte kaartlegconsulten bij Aquamarijn geeft Mia elk voor- en najaar Lenormand kaartlegcursus voor beginners en een vervolgcursus voor haar gevorderde cursisten. De ogenschijnlijke simpele en eenvoudige kaarten van Mlle Lenormand zijn over de gehele wereld een begrip. Het zijn kaarten waarmee je naar het verleden, het heden en de toekomst kunt kijken, aangaande bepaalde levensvragen waar je nu mee zit.

.

Beginnerscursus

Tijdens de 6-delige beginnerscursus zullen alle kaarten van het spel uitgebreid worden besproken met hun specifieke betekenis en de interpretatie van elke kaart in combinatie met de andere kaarten van het spel. Ook wordt de opbouw van een aantal leggingen uitgelegd, waarin de plaats van de kaarten een belangrijke rol speelt.

.

Vervolgcursus

Na de beginnerscursus kan worden doorgegaan met een vervolgcursus, waarin je uitgebreid met elkaar gaat oefenen in het interpreteren van de leggingen, waarmee je al kennismaakte tijdens de beginnerscursus.

.

Terugkomdagen

Eventueel kun je na deze cursussen nog inschrijven voor een maandelijkse terugkom ochtend om met de andere cursisten in contact te blijven om leggingen voor elkaar te oefenen.

.

Elk voorjaar - elk najaar

De beginnerscursus wordt in principe elk voorjaar en elk najaar gegeven op  6 zaterdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur. Gewoonlijk loopt de cursus in  6 opeenvolgende weken, maar er kan afhankelijk van de groep ook wel eens 2 weken tussen zitten. De 5 vervolgdata worden steeds met de nieuwe cursusgroep op de eerste cursusdag vastgesteld.

.

Locatie

De kaartleg cursus wordt in kleine groepen van maximaal 6 personen gegeven zodat je genoeg tijd hebt om vragen te stellen. De cursus vindt plaats in onze consult-ruimte boven Aquamarijn Nieuwetijdswinkel. Je komt daarvoor de winkel in en meld je de eerste keer bij de kassa.

.

Kosten

Kosten voor deze cursus zijn €90,-.

.

Aanmelden

Meer vragen en aanmelden bij Mia per mail  of bel 06-20005277.

Opgeven voor een volgende cursus is al mogelijk. Over een cursus op een andere dag of tijdstip kan met Mia overlegd worden.

kaartlegconsult Lenormand