Home

 

 

 

 

 

 

 

Button-yoga

Yoga

Button-meditatie

Meditatie

reiki

Reiki

agenda-button

Agenda

winkel-button

Winkel

Groepsruimte@Aquamarijn

Groepsruimte

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

.

Aquamarijn draagt een steentje bij aan je welzijn!

Onze winkel aan de Steenweg 38 in Sittard biedt een ruim assortiment in ‘zinnige’ kadootjes ter bevordering van lichamelijke en geestelijke welzijn:  voor jezelf of voor een ander, voor persoonlijke ontwikkeling of gewoon ‘voor de fun’.

.

Daarnaast bieden wij Groepsruimte@Aquamarijn: een ruime en aangename groepsruimte waar je terechtkunt voor yoga, meditatie en reiki bijeenkomsten. Wij verhuren onze ruimte ook aan anderen die groepsactiviteiten organiseren met als doel: welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.

..

Spiritualiteit is lef hebben!

Onze missie is om mensen ervan bewust  te laten worden, dat ze hun eigen aandeel kunnen hebben in hun geluk en gezondheid, door dichter bij zichzelf te komen en daardoor meer zichzelf te durven zijn.

Openingstijden

Onze openingstijden wijken iets af van de andere winkels in de stad. Het zou jammer zijn als je voor een gesloten deur staat, want:

Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur.
Dus: altijd gesloten van zondag t/m dinsdag. Wij zijn NIET geopend tijdens koopzondagen en koopavonden, met uitzondering van de periode vóór Kerst.

Yoga@Aquamarijn

Bij Yoga@Aquamarijn kan je yogalessen volgen in een aangenaam lichte yogaruimte op een rustige locatie aan de rand van de stad. Goed bereikbaar met de fiets, per auto en dichtbij het NS-station.

.

Yogaseizoen 2019-2020

In de eerste week van september start het nieuwe yogaseizoen. Dan zijn er weer yogalessen in de ochtend- en avonduren.  Kijk hier voor alle lestijden.

.

Direct na de zomerstop is een mooie gelegenheid om je aan te sluiten bij een yogagroep. Er komen dan altijd wel enkele plaatsen vrij voor nieuwe leerlingen.

.

Als je al een tijdje dacht over yogalessen volgen, neem dan nu je kans en bel 06-47821286 of mail met Ine Claessen over lestijden en mogelijkheden..

 

 

Yoga@Aquamarijn

Onze Privacyverklaring

Agenda

images

Bel tijdens openingstijden 046-4583610 voor een afspraak

.