Boekpresentatie Tarot voor Jezelf

Gepubliceerd door Ine op

Als ik met mensen met interesse in spiritualiteit samenkom, ervaar ik altijd een bijzondere energie. Een energie die nieuwe inzichten brengt, helend werkt en spirituele ontwikkeling stimuleert.

Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om terug live-dagen te organiseren.

Natuurlijk mag een boekpresentatie van Tarot voor jezelf met een feestelijk tintje niet ontbreken. De boekpresentatie gaat door in

’t Kruishof in Oostende op zaterdag 25 maart 2023 van 14.00 h tot 17.00 h. Het wordt een gezellige namiddag met om 15.00 h de officiële boekpresentatie. Heb je zin om andere tarotisten en spirituele ontdekkingsreizigers te ontmoeten dan is dit the place to be. Breng gerust een familielid of vriend(in) mee.

Je kunt je inschrijven via deze link. 

In aril organiseer ik in Nederland twee workshopdagen met als thema Tarot – je innerlijke tempel. Op 1 april is dit in Zwolle en op 15 april in Breda. Iedereen met interesse in tarot is welkom!

In de workshops ligt de klemtoon op beleving via kleine rituelen, meditatie en kaartleggen met tarotkaarten. Een dag om te genieten van tarot en de verbinding tussen jezelf en je kaartspel te versterken.

Ik word al helemaal enthousiast als ik er aan denk.

In Zwolle komen we samen in Café Leeshemel op de derde verdieping van boekhandel Van de Velde, onder de gewelven van de middeleeuwse Broerenkerk. De Leeshemel is die dag enkel voor onze groep toegankelijk. In Breda gaat de workshopdag door op de eerste verdieping van een herenhuis. Beide locaties zijn midden in het centrum en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hartelijke groet,

Annick

Annick Van Damme
jouw spirituele coach
info@divona.beDivona – Annick Van Damme, Mariakerkelaan 24, 8400 Oostende, België
Categorieën: Lezing