Yoga… iets voor jou?

Wil je weten wat yoga is? Of het iets voor jóu is? Daar kom je pas achter als je een yogales hebt ervaren.

.

.

Yoga gáát ook om ervaren: je lichaam voelen – voelen hoe je lichaam ademt – waar je de adembeweging in je lichaam voelt  –  waar je spanning in je lichaam gewaar wordt – voelen hoe je die spanning  dan loslaat – en dan ineens voel je je vrij in je lijf!

Yoga gaat om zelf-onderzoek:  hoe je omgaat  met een ‘lastige’ houding –  hoe de adem je daarbij kan helpen – hoe een oefening je kan helpen om te ontspannen  –  zodat je tot rust kan komen…

.

Yoga is ook: onderzoeken waar je gedachten vandaan komen  –  in welke gedachten je steeds blijft hangen  – hoe je aandacht daaraan kan geven  – hoe je ze kan loslaten als een ballonnetje in de lucht – en dan uiteindelijk …. komt je geest tot rust …..

.

Vanuit dit ervaren leer je je lichaam beter kennen – leer je meer over wat jou zo bezighoudt – welke emoties je in de weg zitten  –  en wat je zelf kunt doen aan de onrust in je lijf en in je hoofd.

.

Wat zou het fijn zijn als je dan ná een yogales merkt je dat je even helemáál niet meer hebt gedacht aan datgene wat je hoofd soms zo vol maakt….. Daar doen we het nou voor!

.

Yoga helpt je ontspannen in lichaam en in geest! Kom het maar eens ervaren……

.

.

.

.

In april beginnen we weer met een nieuwe lesperiode.

.

Ben jij nieuw?
Geen probleem! Je kunt als beginner bij elke groep aansluiten om yogalessen te volgen, zolang er nog plek vrij is.

.

In de ochtend of op een avond?

Kijk hier voor de lesuren die wij aanbieden en neem contact op voor proefles op een geschikte lestijd.

.

.In de ochtend of op een avond?

Lesopbouw

Elke les begint met een korte meditatie om de verbinding met je lichaam te ervaren. Nadat we het lichaam wat hebben opgewarmd en losgemaakt komen diverse yogahoudingen  aan bod, die we stap voor stap zullen uitwerken.

De ademhalingsoefeningen worden zorgvuldig uitgelegd en beoefend. En als afsluiting van de les is er altijd een lange eindontspanning van 10 minuten,  waarna je weer verkwikt opstaat en met meer rust en ruimte in je lijf weggaat.

Yoga is niet prestatiegericht.
Je mag er zijn zoals je bent. Schroom dus niet om je aan te melden als je  wil ervaren wat yoga voor jóu kan doen.

.

, .

 

Wil jij ook een Yoga ervaring opdoen?

Tussendoor instromen in een groep is mogelijk zolang er plek is. Dus informeer gerust of er nog een mat voor je vrij is. Kijk hier voor alle lestijden. Of neem contact op met Ine Claessen via mail of bel  06-47821286 en vraag naar de mogelijkheden.

.