Yoga Nidra Sessies 2020

Gepubliceerd door Ine op

zondag 30 augustus  (extra ingelast)

9.30  – 11.30 uur   

“RUST verbindt ons met ons DIEPE WETEN”  (Karen Brody, auteur van Durf te rusten)

Begin de dag met Yoga Nidra, voel en ervaar!

Comfortabel liggend op een matrasje word je in een diepe ontspanning gebracht, tussendoor begeleid door de klank van klankschalen.

Yoga Nidra wordt ook wel ‘de slaap van de Yogi’ genoemd. Het wordt vaak beschouwd als een combinatie van (yoga)-ontspanning en meditatie. Yoga Nidra is zó opgezet dat je door de instructies helder wakker blijft en nèt niet wegzakt in een diepe slaap.

De techniek van Yoga Nidra is eenvoudig en fascinerend! De ontspanning is zó diepgaand dat het lichaam zichzelf kan regenereren en energetisch weer in balans komt. Spanning neemt af en kalmte neemt het over.

.

Wat moet je doen? Vooral lekker liggen!

Ine geeft je instructies, die eenvoudig zijn uit te voeren. Je maakt een innerlijke reis door je lichaam in een heerlijke ontspannen toestand. De meditatieve staat en de klanken hebben een zelfhelend effect op lichaam, geest en ziel.

Als yogadocent en reiki-beoefenaar weet Ine Claessen maar al te goed dat ontspanning een belangrijke voorwaarde is om gezond en gelukkig te blijven.

Opbouw van de Yoga Nidra sessie

De Yoga Nidra wordt vooraf gegaan door een korte introductie door Ine.
We beginnen met een voor iedereen toegankelijke yogales, daarna een korte meditatie waarin je -als je dat wil- een intentie kunt formuleren die je meeneemt in je Yoga Nidra. En dan mag je heerlijk rusten in een Yoga Nidra.

Na afloop drinken we samen een kopje thee, zodat je opgewekt naar huis kunt gaan.

*

Investering: €17,- p.p. (vooraf betalen). Je kunt je aanmelden per datum. Er is een beperkt aantal matten beschikbaar.

Meld je aan per mail of via 06-47821286.  Na aanmelding ontvang je een betalingsverzoek.

Categorieën: Nieuws