Aquamarijn verkoopt vintage glaskralen

Gepubliceerd door Ine op

In de webshop van Glassbeads vind je een uniek assortiment aan kleurrijke vintage kralen. Het zijn voornamelijk glaskralen uit India die vrij uniek zijn omdat ze uit een oude voorraad uit de hippe ‘seventies’ komen. 

De kralen worden in de webshop aangeboden in verschillende kleurstellingen en gesorteerd in soorten en maten. Heel populair zijn ook de kleine seedbeads of zg. ‘India kraaltjes’ in prachtige sprankelende kleuren. Je kunt er leuke verfijnde sieraden mee maken, zoals vriendschaps armbandjes en enkelbandjes. Je kunt er zelfs mee weven, zoals bv. het kleine tasje op de foto (maat 6x6cm).

Een deel van dit vintage assortiment vind je nu ook bij ons in de winkel. Helaas kunnen we niet alles in onze winkel uitstallen, maar we hebben al ruimte kunnen vrijmaken voor een kleine voorraad seedbeads en een deel kralenmixen, opnieuw gesorteerd op kleur in handzame potjes. Dus als je in de buurt bent, kom dan eens genieten van die kleurrijke uitstalling en zoek de kraaltjes uit die jouw creativiteit zullen aanwakkeren.