Verhuur Groepsruimte@Aquamarijn

Aquamarijn stelt haar ruimte open voor diverse activiteiten, trainingen, lezingen en workshops ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dit kunnen zowel wekelijks terugkerende activiteiten zijn als éénmalige. Wanneer je activiteiten bij ons boekt zorgen wij voor gratis plaatsing op onze website. Op deze wijze helpen wij graag mee, om aan de activiteiten die je bij ons organiseert meer bekendheid te geven.

De sfeervolle groepsruimte heeft een oppervlakte van 55 m2 (excl. keukengedeelte). Er is vloerverwarming onder een antislip laminaatvloer, twee dakkoepels die zorgen voor veel licht en een draai/kiepraam om te luchten. Er is goede verlichting die gedimd kan worden.

De ruimte heeft een eigen entree en eigen toilet. In de hal is een grote opbergkast met meditatiekussens en -bankjes, yogamatten, kussentjes en dekens voor 12 personen. Er is een ruim keukenblok met koelkast, waarin een koffiezetapparaat, waterkoker en elektrisch kookplaatje aanwezig zijn voor het maken van koffie, thee of het opwarmen van bv. soep. Serviesgoed en koffie- en theekannen zijn beschikbaar. Voor koffie, thee, etc. moet zelf worden gezorgd.

De ruimte wordt leeg verhuurd. Er zijn 2 stevige tafels en 30 stapelstoelen aanwezig, die de huurder zelf moet plaatsen en weer opruimen. De geluidsinstallatie biedt naast een CD-speler ook de mogelijkheid om je eigen I-pod met muziek af te spelen. De ruimte moet schoon achtergelaten worden: Vloer vegen, ruimte luchten, gebruikte matten reinigen, materialen opruimen en de afwas doen.

Verhuur per dagdeel

Aquamarijn verhuurt de ruimte per dagdeel, zeven dagen in de week met uitzondering van enkele vakantieweken.
De dagdelen zijn als volgt ingedeeld:
van 8.30 tot 13.00 uur (ochtend)
van 13.30 tot 18.00 uur (middag)
van 18.30 tot 23.00 uur (avond)
Per los dagdeel kost de ruimte € 45,-. Twee aaneengesloten dagdelen: € 80,-.
Indien je de ruimte voor een vast dagdeel per week huurt, kost de ruimte € 40,- per dagdeel, vóóraf per maand te betalen. Over de huur is géén btw verschuldigd.

Reserveren en annuleren

Bij vast verhuur van een of meer dagdelen per week, dient de huur vooraf per maand te worden voldaan en geldt een opzegtermijn van 2 maanden bij het stopzetten van de huur. Bij incidentele (eenmalige) huur zal 25% reserveringskosten gevraagd worden bij de boeking. Dit zijn ook de annuleringskosten die je betaalt, als je toch af wil zien van het gebruik van de groepsruimte. Voor verdere details zie de algemene voorwaarden.

Wil je onze groepsruimte huren en naderbij bekijken? Bel dan om een afspraak te maken.
Ons telefoonnummer: 046-4583610.

Parkeren en bereikbaarheid

De ruimte heeft een eigen entree aan de achterkant van Aquamarijn Nieuwetijdswinkel en is bereikbaar via de Steenweg parkeerplaats, die goed wordt aangegeven via bewegwijzering in de stad.
Vanuit het station is het 5 minuten lopen naar deze parkeerplaats. Op de plattegrond kun je zien, in welke hoek van de parkeerplaats de ingang zich bevindt.
In de avonduren en op zondag (behalve koopzondag!) kun je gratis parkeren. Tijdens winkelopeningstijden geldt het gemeentelijk tarief.